Jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia

Želim putovati jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia avio kompanijom. Je li to moguće i ako je koja je cijena avio karte. Hvala lijepa. Mila Končar, Zagreb

Posetilac: Mila Končar, Zagreb
Datum: 28.02.2020
Grupa: Avio karte

Jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia

Poštovana gospođo Končar,

Jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia avio kompanijom možete putovati od 06. juna 2020. godine, pošto se od tada uspostavlja direktan let na ovoj liniji. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Firenca-Beograd sa svim taksama po putniku (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim samo ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 152 EUR i može se kupiti već sada, što Vam i preporučujemo zato što kasnije možda cena i neće baš biti Jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia. Uživajte u centralnoj Italiji uz povratnu avionsku kartu Beograd-Firenca-Beograd. Za sve što Vas zanima u vezi avionske karte Jeftino iz Beograda za Firencu Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Firenca Beograd i putno zdravstveno osiguranje

Po sadašnjem rasporedu za putovanje na liniji Beograd-Firenca-Beograd letovi će se obavljati po sledećem redu letenja:

- Iz Beograda za Firencu subotom sa polaskom u 07:25h i sletanjem u 09:00h.

- Iz Firence za Beograd subotom sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 11:20h.

Što se putnog zdravstvenog osiguranja tiče za putovanje u Firencu (Italiju) kod nas se možete osigurati preko Milenijum, Generali i Sava osiguranja. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Firenci

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: